40 jaar in dienst is niet niks, dat is een mijlpaal!

Volle Neef van oude Barend Fladderak

Fred ging toen hij 16 was en op de LTS zat al regelmatig werken bij zijn Ome Fladderak. Fred is een volle neef en de zoon van de zus van oude Barend Fladderak. De LTS was toch niet helemaal wat Fred wilde en is hij als Kok Kelner begonnen bij Corona op het buitenhof in Den Haag, een café / restaurant van Heineken want zo werkte dat vroeger nog.

40 jaar dienstverband

Toen Fred 21 was hield hij de horeca voor gezien en is hij naar Ome Barend toe gegaan met de vraag of hij mocht komen werken. Daar twijfelde hij geen moment over en het begin van 40 jaar dienstverband was een feit. In de 40 jaar is Fred altijd een rots in de branding geweest en veel grote projecten uitgevoerd in al die jaren.

Fred 40 jaar in dienstZeer tevreden klanten

Fred had wel hoogtevrees wat hem wel wat beperkte in zijn werk maar aan de andere kant was er altijd een collega om dit op te lossen. Klanten liepen met hem weg hij deed alles zonder tegenspraak wat resulteerde dat wij als Fladderak ook wel een “nee” moesten verkopen als 2 klanten hem tegelijk om Fred vroegen.

Fokker bijvoorbeeld, daar heeft Fred 2 jaar gewerkt, dag in dag uit. Zo tevreden waren ze over hem. Wat voor Fladderak weer jammer was want wij hebben zijn expertise en passie wel gemist die tijd.

Wij zijn blij dat Fred de 40 jaar heeft volgemaakt en kijken uit naar de komende jaren die er nog aan gaan komen. Als dank hebben wij Fred in het zonnetje gezet samen met de collega’s. Gefeliciteerd Fred! Dat we nog lang van je kunsten gebruik kunnen en mogen maken.