Bescherming machines

Uw machines optimaal beschermd

Of u nu gaat exporteren of verhuizen, u wilt dat uw machines optimaal beschermd worden. En dat zij compleet veilig en ongeschonden op de bestemming arriveren. Of de bescherming van de machines nu gebeurt door het op maat maken van een verpakking of we in andere mogelijkheden moeten denken, het is het belangrijkste dat uw machines ongeschonden blijven. Fladderak is uw partner als het gaat om de juiste machine bescherming. Gedurende het gehele proces van ontwerp tot productie en van verpakken tot transport, staan wij voor u klaar. Wij adviseren u waar nodig. Zo bent u ervan verzekerd dat uw machine de juiste bescherming krijgt.

Bescherming machines
Image
Image
Image
Image

Uw machinepark

Tijdens het transport wilt u optimale bescherming van uw machines. Of het nu grote installaties betreft of een heel machinepark, machine bescherming dient deskundig te gebeuren.

Fladderak is hierin uw expert en weet door de jarenlange ervaring als geen ander wat erbij komt kijken als het om de bescherming van uw machines gaat. Daarbij is Fladderak op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij denken graag met u mee om samen te gaan voor de beste bescherming van uw machines.

Machinepark

De beste bescherming voor uw machines

Bij de bescherming van machines komt meer kijken dan u wellicht in eerste instantie denkt. Naast dat het een en ander ook afhangt van het machinetransport, wilt u ook dat de machines bij voorbaat al optimaal beschermd zijn. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Zo is de kans groter dat de machines ongeschonden op de plek van bestemming aan komen. 

Fladderak is de specialist in het meedenken en ontwerpen van de bescherming van machines. En bij deze machine bescherming is het vanzelfsprekend dat ze uw machines optimale bescherming bieden. U wilt immers dat uw goederen veilig getransporteerd kunnen worden. In onze eigen timmerfabriek en zagerij staan onze vakmensen voor u klaar om de beste verpakking voor uw goederen te maken. Wij gebruiken verschillende materialen en ontwerpen om voor u de beste bescherming op maat te creëren. Vanzelfsprekend voldoen onze exportverpakkingen aan de laatste verpakkingsregels en bieden ze uw optimale bescherming aan uw machines.

Bescherming
Image
Image
Image

Bescherming van machines op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van verpakkingen voor uw industriële goederen. Fladderak verzorgt uw verzending van verpakking, het verpakken tot en met het transport. De exportverpakkingen die wij ontwikkelen zijn maatwerk en bieden uw machine bescherming. 

Bij Fladderak ontwikkelen wij allerlei soorten verpakkingen in onze eigen werkplaats. Wij kunnen ook naar u toekomen om op locatie uw machines bescherming te bieden. Wij maken dan gebruik van onze volledig uitgeruste mobiele verpakkingsunit. U kunt niet alleen de verpakking, maar ook het gehele proces met een gerust hart aan ons overlaten.

Op maat

De bescherming van uw machines geoptimaliseerd

Kies gewoon voor Fladderak!
Met onze industriële verpakkingsoplossingen zorgen wij ervoor dat uw apparatuur de juiste verpakking krijgt. Wij zorgen ervoor dat uw apparatuur optimaal gereed is voor transport en het ongeschonden op de plaats van bestemming arriveert. Fladderak staat voor de beste kwaliteit in machine bescherming. Wij gaan graag met u de uitdaging aan om u ook voor uw goederen de beste verpakkingen te ontwikkelen.

Heeft u vragen over het verpakken van uw industriële goederen en de bescherming daarvan? Wij adviseren en helpen u graag verder.

Contact opnemen
Image
Image