Fladderak in Egypte

Fladderak in Egypte

 

Van een gerenommeerde klant kregen wij het verzoek om onze service ook te verlenen bij het lossen van 36 containers in Egypte.
Uiteraard wilde wij deze dienst ook verlenen en na wat besprekingen was de kogel door de kerk en werden de handen geschud.
Fladderak heeft Fred Ravensbergen aangewezen om deze opdracht te vervullen.
Fred is 1 van onze trouwste langwerkende werknemers en was ook uiteraard gelijk enthousiast om dit te gaan vervullen.
Na aankomst en 1 rustdag kwam Fred aan op de loslocatie in Egypte. Een gigantische nieuwbouwhal met een afmeting van 1000×100 mtr.
Hier wordt een productielocatie gebouwd voor crackers met ovens van 300mtr lang, waar onze klant de taak heeft hun verpakkingslijn op aan te sluiten.

Deze verpakkingslijn heeft Fladderak verpakt in kisten en op houten skids met VCI-hoes. Deze zijn geladen in 36 40t container waarvan de eerste 8 nu voor de deur staan om gelost te worden. U begrijpt dat in het voortraject de oppervlakte van 36 containers niet zomaar vrij is op de productievloer van onze klant.
Hier heeft Fladderak ook opslagruimte op onze locatie gefaciliteerd zodat de klant geen vertraging had met productie van dit project.
Dit uiteraard totdat de containers daadwerkelijk geladen konden worden.

Fred had inmiddels kennis gemaakt met de mensen die voor het lossen opgeroepen waren met equipment.

Er diende zich bij aankomst al een probleem aan, want niemand van de hal er uit te halen zodat ze naar binnen konden. Binnen een uur was de hal bereikbaar voor de vrachtwagen die stond te wachten.

De samenwerking met de losploeg ging in goed overleg en ondanks de taalbarrière werden er acht containers per dag gelost zonder problemen.

De lading werd gelijk op de locatie neergezet waar het opgebouwd moest worden. Dit is op zo een grote locatie zeer belangrijk.

De samenwerking verliep zo goed dat verzocht werd bij vervolgzendingen weer gebruik te maken van de survey van Fladderak.
Er is zelfs sprake van dat in de toekomst men zou willen dat mensen van Fladderak de kisten ook gaan uitpakken.
Dit traject zal in de komende maanden nog besproken gaan worden met de eindklant.

Bekijk hieronder de fotoreeks

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*