Bescherming

Industriële goederen bescherming

Ongeschonden op de bestemming door de juiste bescherming.

U wilt uw industriële goederen exporteren, maar daarbij wilt u wel dat dit goed gebeurt. U gaat voor de beste industriële goederen bescherming. Of uw goederen nu in een krat of kist op maat of in krimpfolie verpakt worden, het belangrijkste is dat uw goederen op de juiste manier beschermd worden. En daarbij ongeschonden op de plaats van bestemming komen. Fladderak is de juiste partner voor u al het om industriële goederen bescherming gaat. Wij denken met u mee in het gehele proces van ontwerp tot productie en adviseren u waar nodig. Zo bent u ervan verzekerd dat uw goederen veilig getransporteerd worden.

Bescherming
Image
Image
Image
Image

Industriële goederen

Met industriële goederen worden goederen bedoeld die voornamelijk in de industrie gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan de medische industrie, chemische industrie of voedselindustrie. Maar ook goederen bestemd voor defensie, automotive of electronica vallen hier onder. Deze goederen dienen deskundig verpakt te worden. Uiteraard volgens de laatste eisen industriële goederen bescherming en kijkend naar de internationale regelgeving.

Fladderak is als geen ander op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij denken graag met u mee om samen voor de beste industriële goederen bescherming te gaan.

Industriële goederen

Exportverpakkingen voor bescherming

Fladderak is de specialist in het ontwerpen en leveren van exportverpakkingen op maat. Bij deze verpakkingen is het vanzelfsprekend dat ze uw industriële goederen bescherming bieden. U wilt immers dat uw goederen veilig getransporteerd kunnen worden. In onze eigen timmerfabriek en zagerij staan onze vakmensen voor u klaar. Onze vakmensen maken de beste verpakking voor uw goederen. Wij gebruiken verschillende materialen en ontwerpen om voor u de beste verpakking op maat te creëren. Uiteraard voldoen onze exportverpakkingen aan de laatste verpakkingsregels en bieden ze uw industriële goederen bescherming.

Exportverpakkingen
Image
Image
Image

Maatwerk verpakkingen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van verpakkingen voor uw industriële goederen. Fladderak verzorgt uw verzending van verpakking, het verpakken tot en met het transport. De exportverpakkingen die wij ontwikkelen zijn maatwerk en bieden uw industriële goederen bescherming. Onze verpakkingen voldoen niet alleen aan alle verpakkingsregels, maar zijn ook nog eens bestandigheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van houten kisten op maat of aan het inkrimpen van uw goederen.

Bij Fladderak ontwikkelen wij allerlei soorten verpakkingen in onze eigen werkplaats. We kunnen ook naar u toekomen om op locatie uw industriële goederen bescherming te bieden. Wij maken dan gebruik van onze volledig uitgeruste mobiele verpakkingsunit. U kunt niet alleen de verpakking, maar ook het gehele proces met een gerust hart aan ons overlaten.

Maatwerk

Uw industriële goederen bescherming optimaliseren

Kies gewoon voor Fladderak!
Met onze industriële verpakkingsoplossingen zorgen wij ervoor dat uw apparatuur de juiste verpakking krijgt en optimaal gereed is voor transport. Wij zorgen ervoor dat het ongeschonden op de plaats van bestemming arriveert. Fladderak staat voor de beste kwaliteit in industriële goederen bescherming. Wij gaan graag met u de uitdaging aan om u ook voor uw goederen de beste verpakkingen te ontwikkelen.

Heeft u vragen over het verpakken van uw industriële goederen en de bescherming daarvan? Wij adviseren en helpen u graag verder.

Optimaliseren
Image
Image