Fladderak biedt ook de mogelijkheid tot het inpakken van een landbouwmachine

Een landbouwmachine inpakken door Fladderak en waarom je ons als dienstverlener kiest.

Image
Image
Image
Image

Belangrijke criteria bij het landbouwmachine inpakken

Het is van belang dat bij het ontwerpen van verpakkingen de juiste materialen van goede kwaliteit gebruikt worden. Bij Fladderak maken wij gebruik van hout, metalen, kunststoffen en gaan wij voor de beste prijs en kwaliteit. Daarnaast moet veiligheid hoog in het vaandel staan. Transport van landbouwmachines geldt vaak als speciaal vervoer. Ook bij landbouwmachines inpakken moet dit in meegewogen worden om zo ook aan de wettelijke eisen te voldoen.

Dit vereist de capaciteit om mee te kunnen denken met de klant. Daarnaast een hoge mate van betrouwbaarheid te leveren. Alleen zo krijg je de juiste op maat gemaakte oplossing. Zo kun je garanderen dat een landbouwmachine onbeschadigd op de plek van bestemming aankomt. Tenslotte kies je voor een flexibele dienstverlener. Dit geldt niet alleen voor de betreffende ontwerpen, maar ook omdat je soms op het laatste moment een inpakopdracht tegenkomt.

Criteria

Kies hierom voor Fladderak als verpakkingspartner

Drie redenen om voor Fladderak te kiezen bij het landbouwmachine inpakken:

• Allereerst beschikken onze medewerkers bij Fladderak over de kennis en vaardigheden zodat onze oplossingen perfect aansluiten op de wensen en behoeftes van jouw organisatie. Wij gaan voor langetermijnsrelaties en dus tevreden klanten. Wij geloven dat elk project een op maat gemaakte oplossingen vereist en denken mee met jouw onderneming.

• Bij Fladderak hechten wij veel waarde aan betrouwbaarheid. Wij staan erop dat wij onze afspraken nakomen en dat wij leveren wat we beloven. Daarnaast stralen wij betrouwbaarheid uit doordat wij goed bereikbaar zijn voor de klant en ervoor kiezen om deze van een vaste contactpersoon te voorzien die geheel op de hoogte is van de situatie van de klant en die ook ongevraagd, maar evengoed gewenst, het nodige persoonlijke advies geeft bij verpakkingsvraagstukken.

• Flexibiliteit is een belangrijk kernwoord voor Fladderak. Wij bewegen mee met de onderneming en haar behoeftes en staan ook graag ad hoc voor je klaar. Tenslotte schromen wij niet om zelf met nieuwe ideeën te komen en jou aan de hand daarvan te voorzien van een passend advies

Verpakkingspartner
Image
Image
Image

Mogelijkheden inpakken landbouwmachines

Neem direct contact op met Fladderak om de mogelijkheden voor een landaag nog contact op en wij kijken er naar uit om jou als ondernemer en jouw organisatie te leren kennen!

Mogelijkheden