Over Fladderak

Over Fladderak

Fladderak, 75 jaar uw partner

Als familiebedrijf dat al ruim vijfenzeventig jaar bestaat is Fladderak B.V. niet weg te denken uit de (inter)nationale wereld van industriële verpakkingen. Onze bedrijfsnaam ‘Fladderak Industriële Verpakkingen B.V.’ zegt het al; voor het leveren van kisten, kratten, houten skids en verpakking van uw exportzendingen, en het bijbehorende logistieke proces, bent u bij ons aan het juiste adres! Fladderak is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van exportverpakkingen voor alle denkbare goederen, met alle mogelijke bestemmingen en wijzen van vervoer. Onze verpakkingen worden uitgevoerd volgens ISPM#15. Tevens is Fladderak graag uw partner in het logistieke proces. Wij zorgen voor uw weg-, lucht- en/of zeevracht, op- en overslag, marshalling, stuwen van containers en douane afhandeling. Wij zijn AEO gecertificeerd.
Onze werkwijze

De hoogste kwaliteit en service

De allerhoogste kwaliteit

Bij Fladderak gaan we elke dag voor de allerhoogste kwaliteit. Van de materialen en machines die we gebruiken tot onze VCA-gecertificeerde medewerkers. Uw goederen zijn bij ons in goede handen.

01
Persoonlijk en snel

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom heeft u bij Fladderak een vaste accountmanager die altijd voor u klaarstaat. Hierdoor leren we uw organisatie goed kennen én kunnen we snel schakelen.

02
Volledig ontzorgen

Bij Fladderak kennen we het logistieke proces als geen ander. Daarom ontzorgen we u graag van begin tot einde. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op uw belangrijkste zaken.

03

Onze faciliteiten

Sinds 2015 heeft Fladderak Rotterdam als thuishaven. Op ons terrein aan de Eemhaven beschikken we over alle faciliteiten om u van dienst te zijn bij de meest uitdagende logistieke projecten.

14.000 m2 loodsruimte

Met een moderne zagerij, 5 loading docks en 800 palletplaatsen

125 meter kade

Directe aansluiting op het water met een kade en een directe verbinding naar de grote terminals

80 ton hijsvermogen

Diverse kranen met een hijsvermogen tot 40 en 80 ton

Moderne vloot

Met 3 trekkers die gecombineerd kunnen worden met diverse soorten trailers zoals onze semi dieplader

Wat zeggen onze klanten

iStill

“Mijn bedrijf, iStill, bouwt destilleerderijen. Die verschepen we over de hele wereld. We hebben in Fladderak een fantastische partner gevonden die voor ons het kratteren en transporteren regelt. Door hun expertise ontzorgen ze ons en onze klanten. Daarbij is de communicatie altijd snel en to-the-point. Is er iets al dan niet gaande het transport, heeft een klant een vraag, of is er iets, niet duidelijk, dan duikt Fladderak er meteen in om – ook buiten kantooruren – duidelijkheid en zekerheid te verschaffen. We doen inmiddels al meer dan vier jaar zaken met Fladderak en zien het bedrijf en de medewerkers als een belangrijke en betrouwbare partner.”

Odin van Eijk

CEO iStill

Syntegon Packaging Technology B.V.

“Syntegon Packging Technology BV is erg enthousiast over de prettige manier van samenwerken met Fladderak. De flexibiliteit en kwaliteit van het verpakken en de logistiek zorgt ervoor dat wij op Fladderak kunnen bouwen. In de industriële foodsector is dit van groot belang om snel in te kunnen spelen op de marktvraag en een leverancierspartner te hebben die dit begrijpt. Wij hopen nog lang samen te mogen werken met Fladderak in de toekomst en vertrouwen hierop.”

Alexander Letterman

Shipping Coördinator / Export Control Officer

Canon Medical Systems Europe B.V.

“Al 30 jaar verzorgt Fladderak onze CIS Sales-groep en “niet” standen, is een platte organisatie met korte lijnen die die passen bij een verkooporganisatie en voordelen voor de eindgebruiker!”

Tom Straver

Manager Logistics
Sorry, no posts matched your criteria.
Logo
Tincidunt habitant egestas erat lectus congue nisl dapibus nostra bibendum. In est in vitae dictumst varius lorem congue rutrum eget primis augue.
Sorry, no posts matched your criteria.