Over Fladderak

Over Fladderak

Fladderak, 75 jaar uw partner

Als familiebedrijf dat al ruim vijfenzeventig jaar bestaat is Fladderak B.V. niet weg te denken uit de (inter)nationale wereld van industriële verpakkingen. Onze bedrijfsnaam ‘Fladderak Industriële Verpakkingen B.V.’ zegt het al; voor het leveren van kisten, kratten, houten skids en verpakking van uw exportzendingen, en het bijbehorende logistieke proces, bent u bij ons aan het juiste adres! Fladderak is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van exportverpakkingen voor alle denkbare goederen, met alle mogelijke bestemmingen en wijzen van vervoer. Onze verpakkingen worden uitgevoerd volgens ISPM#15. Tevens is Fladderak graag uw partner in het logistieke proces. Wij zorgen voor uw weg-, lucht- en/of zeevracht, op- en overslag, marshalling, stuwen van containers en douane afhandeling. Wij zijn AEO gecertificeerd.
Onze werkwijze

De hoogste kwaliteit en service

De allerhoogste kwaliteit

Bij Fladderak gaan we elke dag voor de allerhoogste kwaliteit. Van de materialen en machines die we gebruiken tot onze VCA-gecertificeerde medewerkers. Uw goederen zijn bij ons in goede handen.

01
Persoonlijk en snel

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom heeft u bij Fladderak een vaste accountmanager die altijd voor u klaarstaat. Hierdoor leren we uw organisatie goed kennen én kunnen we snel schakelen.

02
Volledig ontzorgen

Bij Fladderak kennen we het logistieke proces als geen ander. Daarom ontzorgen we u graag van begin tot einde. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op uw belangrijkste zaken.

 

03

Onze faciliteiten

Sinds 2015 heeft Fladderak Rotterdam als thuishaven. Op ons terrein aan de Eemhaven beschikken we over alle faciliteiten om u van dienst te zijn bij de meest uitdagende logistieke projecten.

14.000 m2 loodsruimte

Met een moderne zagerij, 5 loading docks en 800 palletplaatsen

125 meter kade

Directe aansluiting op het water met een kade en een directe verbinding naar de grote terminals

80 ton hijsvermogen

Diverse kranen met een hijsvermogen tot 40 en 80 ton

Moderne vloot

Met 3 trekkers die gecombineerd kunnen worden met diverse soorten trailers zoals onze semi dieplader

Wat zeggen onze klanten

Logo
Tincidunt habitant egestas erat lectus congue nisl dapibus nostra bibendum. In est in vitae dictumst varius lorem congue rutrum eget primis augue.
Sorry, no posts matched your criteria.