Vacature Administratief medewerker (Vervuld)

duizendpoot

Ben jij onze nieuwe Administratieve medewerker? <Vervuld>

Ga jij graag administratieve uitdagingen aan en heb je ervaring binnen een MKB logistieke, transsport of soortgelijke onderneming? Dan zijn we op zoek naar jou! Als administratief medewerker ken je als geen ander de klappen van de zweep en heb je al meerdere malen oplossingen geboden voor de soms complexe vraagstukken en de uitzonderingen die de regel bepalen.

Fladderak is al 75 jaar niet weg te denken uit de exportverpakkingen-wereld en staat binnen de top drie van de gevestigde namen in Nederland van circa 14.000 m² aan de Eemhaven in Rotterdam, werken wij dagelijks hard om onze diverse klanten te bedienen. Projecten kunnen bestaan uit een kistje van 1 m³ tot zeer grote verpakkingen tot circa 375 m³  niets is ons te gek. Bij Fladderak is de klant echt koning en daarom leveren wij dan ook de beste service, kwaliteit en gaan we voor 100% klanttevredenheid!

Vacature
Image
Image
Administratie

Fladderak, jouw nieuwe werkgever?

Wij zijn een trots familiebedrijf dat vorig jaar haar jubileum heeft gevierd, we zijn zeer toegewijd, houden van hard werken en mooie resultaten. Onze jarenlange ervaring weten we altijd om te zetten in de juiste oplossingen voor onze klanten: het is altijd maatwerk. Dit doen we met elkaar en daarom vinden we het ook belangrijk dat we niet alleen gaan voor tevreden klanten, maar vinden we tevreden medewerkers minstens zo belangrijk. Zij moeten immers het werk verzetten en dit wordt altijd net even wat beter uitgevoerd als iedereen goed in zijn vel zit. Een tevreden medewerker hebben we hoog in het vaandel staan en door de juiste openheid en communicatie sturen we daar ook pro-actief op aan.

Fladderak bestaat uit een hecht team van toegewijde collega’s, die zeer betrokken zijn en elke dag gaan voor het beste klant resultaat. We zijn een platte organisatie met korte lijnen en de werksfeer op ons kantoor is van aanpakken, open, eerlijk en samenwerken. Tijdens onze wekelijkse meetings bespreken we welke projecten eraan komen, wat er verbeterd kan worden en waar we op moeten schakelen richting onze klanten en projecten.

Wat wordt jouw rol?

Het is belangrijk dat jij jouw jarenlange administratieve ervaring inzet en Fladderak helpt om op een nog hoger niveau te komen, mee uit te bouwen tot een nog serieuzere speler binnen de Export verpakkingsindustrie. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op administratief en financieel vlak en weet deze ook te implementeren, wanneer hierom gevraagd wordt. Dit alles in overleg en na goedkeuring van de directie, waar je ook wekelijks aan rapporteert.

Wat verwachten wij van jou

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de algehele financiële administratie. Denk aan maand,- kwartaalverslagen en jaarrapportages, crediteuren en debiteurenbeheer tot het onderhouden van klantcontact.

Financiële
Boekhoudkundige kennis

Jouw taken bestaan o.a. uit:

 • algemene administratieve werkzaamheden;
 • het bijhouden bankmutaties;
 • het bewaken en signaleren van betalingsachterstanden en het nemen van actie hierop;
 • het bijhouden salarisadministratie;
 • de controle op de inkoop.

Wat breng jij mee? 

Jij bent communicatief sterk en ondersteunt onze klanten en collega’s met een glimlach. We zoeken iemandig werken en kun je tegen een stootje.  Jij hebt boekhoudkundige kennis en een goed cijfermatig inzicht.

 • je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
 • je hebt een HBO-opleiding afgerond in de richting BA, administratie of financieel;
 • je denkt in oplossingen en bent in staat om voor te uit denken;
 • je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels;
 • je kan uitstekend met Excel overweg;
 • je werkt secuur;
 • je bent een assertief en pro-actief persoon;
 • je woont in de omgeving van Rotterdam of in de nabije omgeving;
 • je bent full – time beschikbaar.

Wat bieden wij? 

Een uitdaging waarin je al jouw inzichten, gedrevenheid, accuraatheid en enthousiasme in kwijt kan. Een goede inwerkperiode zodat je de typische gang van zaken binnen Fladderak leert kennen en jezelf eigen leert te maken, met als doel om later volledig zelfstandig de financiële afdeling te runnen. Een plaats waarin jouw ervaringen ertoe doen en gewaardeerd worden.

 • een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • de ruimte om jouw eigen werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten.
 • ontwikkeling en groeimogelijkheden gezellige werkomgeving in de haven van Rotterdam;

Fladderak, jouw nieuwe werkgever? 

Dus zin in een nieuwe uitdaging, werkomgeving en genoeg ruimte om door te groeien en ontplooien? Dan ben je van harte welkom om jouw goed bijgewerkte curriculum vitae aangevuld met een kort en bondige motivatie te sturen aan werkenbij@fladderak.nl en dan zien wij elkaar snel voor een eerste gesprek. Tijd voor een kop koffie!?

Werkzaamheden
Image