Vacature Export verpakker

Ruimtelijk inzicht

Ben jij onze nieuwe Export verpakker?

Aan de slag als verpakker? Zoek je afwisseling en werk je graag met je handen en hout dan zijn we op zoek naar jou.  Wij zijn op zoek naar een export-verpakker. Je hebt eerder met een boormachine en hamer gewerkt en je schuwt geen spijkerpistool? Lees dan verder.

Wat ga je doen?

Wij zoeken echte aanpakkers die machines gaan verpakken in speciaal ontworpen houten kisten. Wat jij verpakt gaat de hele wereld over. Dit kan op locatie van de klant zijn, maar ook in ons eigen pand aan de Eemshaven in Rotterdam. Ons werk is elke dag anders en dus nooit saai. De ene keer verpak je een onderdeel van een schip en de andere keer een groot onderdeel van een productiestraat. Elke dag een nieuwe uitdaging, samen met je klant en collega’s.

Wat neem je mee?

  • je hebt eerder met je handen gewerkt;
  • je hebt een goed ruimtelijk inzicht;
  • Je werkt graag samen in een team;
  • Je communiceert gemakkelijk en je bent een echte aanpakker;
  • Je bent flexibel en overwerk is voor jou geen probleem;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B. 

Geen ervaring?

Geen enkele ervaring maar wel tot op het bot gemotiveerd, om een vak te leren? Reageer dan meteen, ervaring is één, maar motivatie en talent is twee!  Je krijgt dan van ons een interne training van één van onze ervaren verpakkers, om zo het vak onder de knie te krijgen. Je leert verschillende verpakkingstechnieken met betrekking tot het inpakken van machines etc. Naar mate je meer ervaring krijgt kun je verder doorgroeien.

Vacature
Image
Image

Wie zijn wij?

Fladderak behoort tot de top van het industrieel verpakken. Wij ontwerpen en vervaardigen industriële verpakkingen, verpakken industriële (kapitaal)goederen en verzorgen het transport hiervan.

Wat bieden wij? 

Je komt in een hardwerkend leuk team terecht, die voor elkaar klaar staan. Je krijgt een mooi startsalaris en ook de overige arbeidsomstandigheden zijn prima geregeld. We hebben een Personeelsvereniging die meerdere malen per jaar leuke uitjes organiseert, zodat je naast werk ook leuke dingen met je collega’s onderneemt. Fladderak staat voor, kwaliteit, goede service, open communicatie, innovatie en natuurlijke een fijne en veilige werksfeer.

Fladderak, jouw nieuwe werkgever? 

Dus zin in een nieuwe uitdaging bij een mooi familiebedrijf in een fraaie werkomgeving en genoeg ruimte om door te groeien? Dan ben je van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek! Zien we elkaar snel voor een kennismaking?

Sollicitatie contactformulier (#7)
Inpakafdeling