Ruimtelijk inzicht

Ben jij onze nieuwe Export verpakker?

Aan de slag als verpakker? Dat kan bij ons! Wij zijn op zoek naar een export-verpakker. Als verpakker bij ons ben je dagelijks bezig met het verpakken van goederen in onze op maat geproduceerde houten kisten. Je houdt ervan om met hout te werken en je schuwt geen spijkerpistool? Lees dan verder.

Fladderak is al 75 jaar niet weg te denken uit de exportverpakkingen-wereld en staat binnen de top drie van de gevestigde namen in Nederland van circa 14.000 m² aan de Eemhaven in Rotterdam, werken wij dagelijks hard om onze diverse klanten te bedienen. Projecten kunnen bestaan uit een kistje van 1 m³ tot zeer grote verpakkingen tot circa 375 m³ niets is ons te gek. Bij Fladderak is de klant echt koning en daarom leveren wij dan ook de beste service, kwaliteit en gaan we voor 100% klanttevredenheid!

Maar hoe ziet het werk er dan inhoudelijk uit?

Als verpakker is elke dag weer een nieuwe uitdaging. Je bent samen met collega’s verantwoordelijk voor het verpakken van de meest uiteenlopende goederen.

De producten die je zult verpakken lopen uiteen van een doosje tot goederen van 80 ton.

Alles is maatwerk en afgestemd op de wensen van de klant en de lading.

Geen product is hetzelfde en het vergt veel inzicht en creativiteit om te zorgen voor de juiste oplossing. Je kunt je voorstellen dat dit nauwkeurig werk is.

Daarnaast zullen je werkzaamheden ook bestaan uit het stuwen van containers en het lashen van flatracks; waar nodig voer je ook laad -en loswerkzaamheden uit.

Belangrijk daarbij is dat je representatief bent en dat je flexibel bent ingesteld. Daarnaast heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Jij zorgt ervoor dat de klant zorgeloos de producten kan transporteren.

De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd zowel bij ons in Rotterdam of op locatie bij onze klanten door heel Nederland.

Dus zoek je een echte uitdaging in een tof team bij een mooi familiebedrijf?

Dan is dit dé baan voor jou!

Vacature
Image
Image

Wat vragen wij van jou?

 • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • je hebt een goed ruimtelijk inzicht;
 • je bent in staat om tekeningen te lezen en te rekenen met afmetingen;
 • je ziet er representatief uit en weet hoe je met klanten moet communiceren;
 • flexibiliteit en overwerk is voor jou geen probleem;
 • je bent in het bezit van rijbewijs B.

Het zou fijn zijn als je in bezit bent van:

 • een heftruck certificaat;
 • een VCA certificaat;
 • een hijs-certificaat;
 • een rijbewijs C / C1.

Wat bieden wij? 

Wij bieden een uitdaging waar je al jouw technische en ruimtelijke inzichten in kwijt kan. We zorgen voor een goede inwerkperiode, zodat je de typische gang van zaken binnen Fladderak leert kennen en je die eigen kan maken, met als doel om samen met je collega’s mooie projecten op te leveren. Een plaats waarin jouw ervaringen en jij als persoon ertoe doet en gewaardeerd wordt.

 • marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • de ruimte om jezelf te ontplooien en ontwikkelen;
 • ontwikkeling en groeimogelijkheden in de gezelligste werkomgeving in de haven van Rotterdam;

Fladderak, jouw nieuwe werkgever? 

Dus zin in een nieuwe uitdaging bij een mooi familiebedrijf in een fraaie werkomgeving en genoeg ruimte om door te groeien? Dan ben je van harte welkom om jouw goed CV aangevuld met een korte en bondige motivatie te sturen aan werkenbij@fladderak.nl en dan zien wij elkaar snel voor een eerste kennismaking. Tijd voor een kop koffie!?

Inpakafdeling