Productiemedewerker

Zaagafdeling

Als familiebedrijf dat al ruim vijfenzeventig jaar bestaat is Fladderak niet weg te denken uit de internationale wereld van industriële verpakkingen. Fladderak levert houtenkisten, kratten, houten skids en heeft veel ervaring in allerlei exportzendingen, en het bijbehorende logistieke proces. Wij verzorgen weg-, lucht- en/of zeevracht, op- en overslag, marshalling, stuwen van containers en douane afhandeling.

Binnen onze productieafdeling bestaande uit zagen en timmeren van de meeste uiteenlopende kisten en transportbodems zijn we op zoek naar een:

Vacature
Image
Image

Productiemedewerker

Aan de slag als productiemedewerker op een zaagafdeling? Dat kan bij ons!

Wij zij op zoek naar een, je raadt het al, zager. Als productiemedewerker zaagafdeling bij Fladderak ben je dagelijks bezig met het zagen van divers balk en plaatmateriaal op een modern machinepark. Je houdt ervan om met hout te werken en je schuwt hard werken niet? Lees dan verder.

Hoe het werk er inhoudelijk uitziet?

Als zager is elke dag weer een nieuwe uitdaging.

Je bent samen met collega’s verantwoordelijk voor het zagen en produceren van de meest uiteenlopende kisten en transportbodems. Deze zijn volledig afgestemd op de lading en de wensen van de klant. Dit is zeer secuur en nauwkeurig werk en gestructureerd en opgeruimd kunnen werken is dan ook een belangrijke vereiste.

Daarbij is een flexibele instelling en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heel belangrijk Jij zorgt ervoor dat je collega’s zorgeloos de kisten en bodems kunnen produceren.

Dus zoek je een echte uitdaging in een tof team en mooi bedrijf?

Dan is dit echt een leuke baan voor jou!

Zaagafdeling
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je hebt een goed ruimtelijk inzicht
  • Je bent in staat om tekeningen te lezen en te rekenen met afmetingen
  • Flexibiliteit en overwerk is voor jou geen probleem
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

 

Het heeft een voordeel als:

  • je in het bezit bent van een heftruck certificaat
  • je in het bezit bent van een VCA certificaat

 

We bieden:

  • een leuke uitdagende fulltime functie
  • werken bij een snel groeiende organisatie met een leuk team

 

Interesse gewekt?

Heb je na het lezen van deze vacaturetekst interesse in de baan,  stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

Vaardigheden:
Image