Vacature Projectcoördinator

stressbestendige

Ben jij onze nieuwe Projectcoördinator? 

Ga jij graag uitdagingen aan en heb je ervaring binnen de MKB logistieke, transport of soortgelijke sector? Dan zijn we op zoek naar jou! Als ervaren Projectcoördinator weet jij alle projecten tot een goed einde te brengen en weet je jouw collega’s goed te informeren en motiveren om de opdracht op het hoogst haalbare niveau te voltooien.

Fladderak is al 75 jaar niet weg te denken uit de exportverpakkingen-wereld en staat binnen de top drie van de gevestigde namen in Nederland van circa 14.000 m² aan de Eemhaven in Rotterdam, werken wij dagelijks hard om onze diverse klanten te bedienen. Projecten kunnen bestaan uit een kistje van 1 m³ tot zeer grote verpakkingen tot circa 375 m³  niets is ons te gek. Bij Fladderak is de klant echt koning en daarom leveren wij dan ook de beste service, kwaliteit en gaan we voor 100% klanttevredenheid!

Vacature
Image
Image

Fladderak, jouw nieuwe werkgever?

Wij zijn een trots familiebedrijf dat vorig jaar haar jubileum heeft gevierd, we zijn zeer toegewijd, houden van hard werken en mooie resultaten. Onze jarenlange ervaring weten we altijd om te zetten in de juiste oplossingen voor onze klanten: het is altijd maatwerk. Dit doen we met elkaar en daarom vinden we het ook belangrijk dat we niet alleen gaan voor tevreden klanten, maar vinden we tevreden medewerkers minstens zo belangrijk. Zij moeten immers het werk verzetten en dit wordt altijd net even wat beter uitgevoerd als iedereen goed in zijn vel zit. Een tevreden medewerker hebben we hoog in het vaandel staan en door de juiste openheid en communicatie sturen we daar ook pro-actief op aan.

Fladderak bestaat uit een hecht team van toegewijde collega’s, die zeer betrokken zijn en elke dag gaan voor het beste klantresultaat. We zijn een platte organisatie met korte lijnen en de werksfeer op ons kantoor is van aanpakken, open, eerlijk en samenwerken. Tijdens onze wekelijkse meetings bespreken we welke projecten eraan komen, wat er verbeterd kan worden en waar we op moeten schakelen richting onze klanten en projecten.

Wat wordt jouw rol?

Het is belangrijk dat jij jouw jarenlange ervaringen als Projectcoördinator inzet en Fladderak helpt om op een nog hoger niveau te komen en dat je Fladderak met ons samen weet uit te bouwen tot een nog serieuzere speler binnen de exportverpakkingsindustrie. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van projectmanagement en helpt je directe collega’s om mee te groeien met nieuwe inzichten en ervaring in kennis en werkwijze.

Wat verwachten wij van jou?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk laten verlopen van allerlei uiteenlopende projecten, jij hebt stalen zenuwen en jij weet in de meeste situaties het hoofd koel te houden in het belang van de klant. Je bent in staat om onder tijdsdruk te werken en je weet tijdens ad hoc aanvragen flexibel te schakelen wanneer de situatie hier om vraagt. Jouw communicatie skills zijn om door een ringetje te halen en iedereen weet wat hij aan jou heeft en kan verwachten.

Inpakafdeling

Tot je werkzaamheden behoren onder andere:

 • het fungeren als Projectcoördinator van de inpakafdeling;
 • het plannen van personeel en middelen, het goed voorbereiden van de projecten en het coördineren van alle communicatie naar de “werkvloer”;
 • het maken van deelplanningen voor de voorbereiding en uitvoering van projectwerkzaamheden en monitoren van de voortgang;
 • het zelfstandig onderhouden van circa drie grote klantdossiers waar je één op één mee communiceert, offertes voor verzorgt en factureert;
 • het onderhouden van regelmatig overleg met jouw leidinggevende en bepalen van de kaders voor de uitvoering.

Wij verwachten van al onze medewerkers een winnaarsmentaliteit. Dit houdt onder andere in dat de klant voorop wordt gesteld en we ons houden aan onze beloftes. Afspraak is afspraak. We gaan conflicten niet uit de weg, maar lossen deze op. We helpen en stimuleren elkaar en wachten niet af, maar gaan over tot actie! Hiermee bouwen we samen aan een professioneel lerende organisatie.

Daarnaast voldoe je aan het volgende:

 • je hebt bij voorkeur MBO-4 werk- en denkniveau of hoger met een relevante opleiding richting de transsport & logistiek;
 • goed in woord en schrift in het Nederlands & Engels;
 • je hebt meerdere jaren werkervaring in de werkvoorbereiding binnen de transsport en logistiek;
 • je bent flexibel, gedreven om oplossingen te vinden en staat open voor innovaties;
 • je vindt onverwachte werkzaamheden en deadlines een uitdaging en bent zeer stressbestendig.

Een aantal pre’s op een rij:

 • ervaring met douane afhandelingen;
 • ervaring met Incoterms;
 • ervaring met export aangifte;
 • ervaring met MS office 365 en/of een ERP systeem.

 

In ons team staat collegialiteit en samenwerken centraal. Er is tijd om te lachen, goed te overleggen en elkaar te helpen. De juiste man/vrouw op de juiste plaats; wij zijn altijd op zoek naar de beste match tussen organisatie en persoon. Onze focus ligt op een samenwerking voor de lange termijn.

Wat bieden wij? 

Wij bieden een uitdaging waar je al jouw ervaring, goede communicatie en enthousiasme in kwijt kan. We zorgen voor een goede inwerkperiode, zodat je de typische gang van zaken binnen Fladderak leert kennen en je die eigen kan maken, met als doel om samen met je collega’s de operationele afdeling op een nog hoger niveau te laten functioneren. Een plaats waarin jouw ervaringen en jij als persoon ertoe doet en gewaardeerd wordt.

En:

 • een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • de ruimte om jouw eigen werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten;
 • de beste ontwikkeling en groeimogelijkheid in de gezelligste werkomgeving in de haven van Rotterdam;

Fladderak, jouw nieuwe werkgever? 

Dus zin in een nieuwe uitdaging bij een mooi familiebedrijf in een fraaie werkomgeving en genoeg ruimte om door te groeien en jezelf te ontplooien? Dan ben je van harte welkom om jouw goed bijgewerkte CV aangevuld met een korte en bondige motivatie te sturen aan [email protected] en dan zien wij elkaar snel voor een eerste kennismaking. Tijd voor een kop koffie!?

Vaardigheden:
Image