Verpakkingsregels industriële goederen

Alleen het beste en alles op maat!

Bij het verpakken van industriële goederen komt meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Het is niet alleen maar een passende kist in elkaar timmeren en ervoor zorgen uw goederen ongeschonden op de plaats van bestemming komen. Er zijn ook verpakkingsregels industriële goederen waar rekening mee gehouden dient te worden. Fladderak is in dit geval de juiste partij en adviseert u graag inzake de verpakkingsregels industriële goederen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft en u ervan verzekerd kunt zijn dat uw goederen veilig onderweg zijn.

Verpakkingsregels
Image
Image
Image
Image

Industriële goederen

Onder industriële goederen verstaan wij goederen voor hoofdzakelijk de industrie, zoals de olie industrie, medische industrie, automotive, voedselindustrie, maar ook voor defensie of aerospace. Deze goederen dienen vakkundig verpakt te worden, zodat ze veilig en beschermd getransporteerd kunnen worden. Uiteraard voldoen de verpakkingen aan de verpakkingsregels industriële goederen en alle internationale eisen. En wat de goederen ook zijn, Fladderak denkt graag met u mee. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing voor u.

Industriële goederen

Exportverpakkingen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van maatwerk wat betreft exportverpakkingen. Deze worden door de vakmensen van Fladderak in onze eigen timmerfabriek en zagerij gemaakt. Voor het verpakken van industriële goederen maken wij gebruik van verschillende materialen en mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld kisten, kratten, vlonders, flatracks, maar ook holblokken en diverse andaard voldoet.

Bij ons kunnen uw industriële goederen ook verpakt worden in speciaal krimpfolie. En voor corrosiegevoelige goederen kan er zelfs voor een corrosiewerend VCI folie gekozen worden.

Exportverpakkingen
Image
Image
Image

Verpakkingen op maat

Het ontwerpen en maken van verpakkingen voor uw industriële goederen is onze expertise. Wij maken uw verzending compleet klaar voor transport. De exportverpakkingen die Fladderak ontwikkeld voldoen aan alle verpakkingsregels industriële goederen en zijn bestandigheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van houten kisten op maat of aan het inkrimpen van uw producten.

Bij Fladderak ontwikkelen onze vakmensen allerlei soorten verpakkingen in onze eigen werkplaats. Indien gewenst kunnen we ook naar u toekomen om uw industriële goederen voor u op locatie te verpakken en klaar te maken voor transport. Hiervoor maken wij gebruik van onze volledig uitgeruste mobiele verpakkingsunit. En uiteraard blijven wij rekening houden met de verpakkingsregels industriële goederen, zodat u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken.

Op maat

Een verpakking op maat en voldoen aan de verpakkingsregels industriële goederen?

Met onze industriële verpakkingsoplossingen zorgen wij ervoor dat uw goederen niet alleen voor transport de juiste verpakkingen krijgen, maar ook dat u aan de verpakkingsregels industriële goederen voldoet. Wij adviseren en ondersteunen u graag gedurende het gehele proces, van ontwerp tot aan de verzending. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en overige eisen. Heeft u vragen over het verpakken van uw industriële goederen en/of de verpakkingsregels industriële goederen? Wij adviseren en helpen u graag verder.

voldoen aan de verpakkingsregels
Image
Image