Export packing op maat

Export Packing

Uw uitdaging is onze expertise: machines, productiestraten en andere industriële goederen ongeschonden op hun bestemming afleveren. Van het maken van houten kisten op maat tot het inkrimpen van uw producten en schokbestendig verpakken: bij Fladderak ontwerpen we exportverpakkingen die tegen de meest extreme omstandigheden zijn bestand. Snel én kostenefficiënt. En als u wilt, kunnen we uw goederen ook bij u op locatie verpakken.

Export Packing
Image
Image

Maatwerk kisten, kratten en skids

Elke logistieke uitdaging is anders. Daarom levert Fladderak enkel maatwerk exportverpakkingen, gemaakt in onze eigen state of the art zagerij en timmerfabriek. Van ingenieuze kratten en schokabsorberende skids tot kisten van indrukwekkend formaat: geen verpakking is ons te gek. Al onze verpakkingen maken we uiteraard van milieubewust hout uit gecontroleerde houtkap.

Om de hoogste kwaliteit export packing te kunnen leveren, komen we bij u langs om de goederen in te meten en alle relevante specificaties te bespreken. Bovendien ontwerpen we de verpakkingen zo, dat ze passen bij het type transport en niet meer ruimte innemen dan absoluut nodig. Dat scheelt in de kosten!

Maatwerk

Export packing op locatie

Wilt u liever dat uw goederen bij u op locatie verpakt worden? Dat kan! Graag komen we bij u langs met onze volledig uitgeruste mobiele verpakkingsunit en ons VCA-gecertificeerde personeel. Bij grote projecten kunnen we bovendien een 20 ft container inrichten als magazijn, zodat u hiervoor geen ruimte hoeft vrij te maken. Samen maken we een plan van aanpak om uw producten veilig en efficiënt te verpakken, klaar voor transport.

Op locatie
Image
Belangrijke onderdelen Export Packing

Fladderak helpt u graag naast verpakken ook met inkrimpen en uw logistieke proces

Inkrimpen voor optimale bescherming

Vereisen uw producten een stofvrije of waterafstotende exportverpakking? Bij Fladderak werken we met de allerbeste folies voor het inkrimpen van uw kwetsbare goederen. Zo weet u zeker dat uw producten intact hun bestemming bereiken. Lees meer over inkrimpen

 

01
Ontzorgen in het hele logistieke proces

Naast de verpakking van uw goederen voor export, staat Fladderak ook in de rest van het logistieke proces voor u klaar. Van marshalling en het stuwen van containers tot de administratieve afhandeling: we nemen het u graag uit handen. Lees hier meer over onze dienstverlening in het logistieke proces.

02
Meer weten over export packing?

Heeft u een logistieke uitdaging of vragen over export packing? U kunt ons altijd bellen voor een vrijblijvend advies!

 

neem contact op

 

 

03