Inkrimpen

Het inkrimpen van goederen met Fladderak WRAP IT

Bij het transport van goederen is het van groot belang om ervoor te zorgen dat deze goed beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil en vocht. Zeker bij zeetransport waarbij de goederen vaak in de buitenlucht worden opgeslagen, is extra bescherming noodzakelijk. Een prima oplossing voor dit probleem is het zogenaamde inkrimpen van de goederen in stevig krimpfolie. Dat is wat Fladderak WRAP IT voor u kan doen. Het maakt voor ons niet uit of het om transportkisten met waardevolle inhoud gaat of om een hele boot. Met Fladderak WRAP IT zijn uw goederen 100% beschermd dankzij inkrimpen met een 300 mu dikke laag krimpfolie.

Inkrimpen
Image
Image

Hoe werkt inkrimpen met Fladderak WRAP IT?

Om goederen optimaal te kunnen beschermen is het mogelijk om deze in te krimpen met speciale krimpfolie. Dit inkrimpproces is heel eenvoudig. De goederen worden eerst goed verpakt in de folie. Daarna wordt de krimpfolie verhit door middel van speciale heaters. Door het verhitten trekt de folie sterk samen. Daardoor komt het strak om de goederen heen te zitten, als een soort tweede huid. Op deze manier kunnen vuil en stof geen vat meer krijgen op de ingekrompen goederen.

WRAP IT

Supersterke krimpfolie

Fladderak gebruikt bij het inkrimpproces speciale krimpfolie die 300 mu dik is en bestand is tegen windsnelheden van 6-7 beaufort. Deze folie wordt door het verhitten extra sterk. Uw goederen zijn na het inkrimpen geheel afgesloten van de buitenwereld en zo beschermd tegen vuil en vocht. Voor goederen die erg gevoelig zijn voor corrosie is er zelfs een speciale corrosiewerende VCI-krimpfolie beschikbaar.

Eventueel kan er in de krimpfolie een deurtje of luik gemaakt worden waardoor de goederen na het inkrimpen nog wel bereikbaar zijn. Een dergelijk luik kan door middel van een ritssluiting of een stuk klittenband worden geopend en gesloten.

Supersterk
Image
Image

Inkrimpen met Fladderak WRAP IT

Het inkrimpen van goederen en machines door gebruik te maken van speciale inkrimpfolie wordt verzorgd door Fladderak WRAP IT. Dit inkrimpen kent vele toepassingen. Het is een slimme en voordelige oplossing om uw goederen tijdens het transport te beschermen. Uiteraard is inkrimpen ook bijzonder handig bij transport van goederen op flatracks of als extra bescherming van goederen in kisten die buiten worden opgeslagen tijdens het transport. De bescherming tegen water en wind is in dergelijke gevallen 100%.

Ook andere toepassingen van Fladderak WRAP IT zijn populair. Bijvoorbeeld het inkrimpen van een hele boot als alternatief voor een overdekte winterstalling. Tevens kunt u door inkrimpen hele installaties op bouwplaatsen beschermen tegen stof en regen.

Inkrimpen

Fladderak WRAP IT op locatie

Fladderak kan ook op uw locatie uw goederen inkrimpen met krimpfolie voor transport of opslag. Krimpfolie is eenvoudig en snel aan te brengen, het is zeer sterk en het zorgt voor een water-, wind-, en stofdichte bescherming.

Wilt u meer informatie over Fladderak WRAP IT en wat inkrimpen van goederen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Op locatie
Image