Transport van machines

Fladderak biedt uitstekende ondersteuning op het gebied van transport van machines

Transport van machines komt voor binnen het kader van een industriële verhuizing. Als producent wil jij uiteraard ook garanderen dat de machines zonder schade op de bestemming aankomen.

Transport van machines
Image
Image
Image
Image

Relevante aspecten bij machines goed verpakken

Het transport van machines vereist een op maat gemaakte aanpak. Allereerst is het belangrijk om te beoordelen welke verpakking vereist is om de machine schadevrij op de plek van aankomst te krijgen. Deze verpakking wordt gemaakt van hout, kunststof of metalen. Verder beschikt een goede dienstverlener over de juiste machines om het transport van jouw machines te verzorgen. Bij Fladderak staan wij zowel klaar voor klanten die eenmalig een machine willen verplaatsen als voor diegenen die regelmatig apparatuur transporteren. Wij doen dit naar gelang onze kernwaarden van betrouwbaarheid, zekerheid en secuurheid, maar daarover nu meer.

Aspecten

Kies voor Fladderak voor het transport van machines

Er zijn een aantal goede redenen waarom jij het transport van machines bij voorkeur door Fladderak laat uitvoeren. De belangrijkste criteria op een rij:

• Allereerst hebben zijn wij bij Fladderak gespecialiseerd in ontzorgen op het gebied van het hele logistieke proces. Wij beschikken over meer dan zeven decennia aan kennis en geloven in op maat gemaakte, persoonlijk aanbiedingen, ook als het gaat om het transport van machines. Tevens vinden wij het belangrijk dat wij de gemaakte afspraken altijd nakomen en dat jij dus op ons kunt rekenen, nu en in de toekomst. Tenslotte hechten wij er belang aan om altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends op de markt.

• Daarnaast beschikken wij over de nodige eigen faciliteiten om het transport van machines veilig en verantwoord uit te voeren. Denk hierbij aan een eigen stuk werk, eigen productiefaciliteiten en uitstekende kennis van de markt.

• Naast het transport van machines kunnen wij ook oplossingen bieden op het gebied van inkrimpen, het inpakken van producten voor de export en het uitvoeren van industriële verhuizingen in het geheel. Op onze website vind je een overzicht van de mogelijkheden maar ook voor een uniek project dat niet direct omschreven staat kun je altijd contact opnemen.

Gespecialiseerd
Image
Image
Image

Vrijblijvend contact opnemen

Neem daarom nu contact op met Fladderak of vraag direct kosteloos een offerte aan via onze website. Mocht je eerst meer informatie willen dan kun je uiteraard ook eerst telefonisch of via de e-mail contact opnemen. Wij gaan graag met jou om de tafel zitten om direct de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast hebben we kennis van verschillende branches. Een uitstekende reputatie weten op te bouwen binnen de markt met daarop de focus op langetermijnsrelaties met onze klanten. Graag gaan wij ook voor jou aan de slag met een interessant project en we kijken er naar uit om je te vertellen over de mogelijkheden.

Contact