Industriële Verhuizingen

Industriële Verhuizingen

Industriële verhuizingen vereisen een precisie die alleen een deskundige op de markt biedt. We vertellen hier welke aspecten er komen kijken bij industriële verhuizingen. Bij industriële verhuizingen is er specialistische kennis, de nodige flexibiliteit en doorzettingsvermogen vereist. Alleen al om deze reden kan Fladderak altijd voor jouw organisatie klaar staan bij industriële verhuizingen.

Industrieel
Image
Image
Image
Image

Dit zijn belangrijke eisen bij industriële verhuizingen

Industriële verhuizingen vereisen simpelweg meer aandacht en nauwkeurigheid. Het begint al met de juiste industriële verpakkingen. De zware en bijzondere machines worden bij industriële verhuizingen verplaatst waardoor de verpakkingen maatwerk zijn. De industriële machines moeten zonder schade aankomen op de nieuwe locatie. Het zal zo verpakt worden dat er direct weer aan de slag gegaan kan worden om omzetverlies te mijden. Daarnaast vereisen industriële verhuizingen een strakke planning, goed overzicht en de medewerking van het gehele bedrijf.

Verder is een industriële verhuizing natuurlijk een aanzienlijke investering. Je wilt in zee gaan met een partij die zijn of haar diensten kan leveren tegen de beste prijskwaliteit verhouding. Tenslotte moet jouw partner bij de industriële verhuizing de moeite nemen om jouw bedrijf of organisatie goed te leren kennen en is een persoonlijke aanpak van groot belang.

Eisen

Waarom kies je voor industriële verhuizingen bij Fladderak?

Het gehele proces van verhuizingen kan Fladderak van A tot Z voor jou uit handen nemen. Neem daarom direct contact op voor de mogelijkheden. We zetten een aantal voordelen van Fladderak op een rij die jou vertellen waarom je bij uitstek voor ons als dienstverlener wilt kiezen:

1. Fladderak biedt allereerst heel veel flexibiliteit. Dit betreft zowel het out-of-the-box durven denken als het om onze oplossingen gaat.  Ook de flexibiliteit met betrekking tot waar de werkzaamheden worden uitgevoerd en hoe deze vorm gegeven worden.

2. Fladderak is centraal aanwezig in Rotterdam. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, per mail, en via ons contactformulier op de site. We nodigen je graag uit voor een kop koffie bij ons op locatie waarbij wij jouw organisatie nader leren kennen.

3. Verder beschikken wij bij Fladderak over meer dan 75 jaar ervaring. In deze tijd hebben wij de nodige kennis van de markt opgedaan en kunnen voor verschillende situaties op maat gemaakte oplossingen bieden. Uiteraard zijn wij doorlopend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op de markt van industriële verhuizingen. Daarnaast zijn wij altijd actief op zoek naar het aantrekken van nieuw (internationaal) talent.

Fladderak
Image
Image
Image

Meer informatie? Neem Contact op!

Neem vandaag nog contact op met Fladderak voor de mogelijkheden. Via onze website heb je de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen. Een alternatief is dat je eerst contact opneemt zodat wij onze ideeën kunnen overbrengen en jij voorzien wordt van een passend advies. Bij Fladderak beschikken wij over een eigen stuk kade van 125 meter. Het is een gigantische loods en heeft alle faciliteiten om jouw industriële verhuizingen tot een succes te maken.

Contact