Industriële Verhuizingen

Industriële Verhuizingen

Industriële verhuizingen vereisen een precisie die alleen een deskundige op de markt biedt. We vertellen hier welke aspecten er komen kijken bij industriële verhuizingen. Bij industriële verhuizingen is specialistische kennis, de nodige flexibiliteit en doorzettingsvermogen vereist. Alleen al om deze reden kan Fladderak altijd voor jouw organisatie klaar staan.

Industrieel
Image
Image
Image
Image

Dit zijn belangrijke eisen bij industriële verhuizingen

Industriële verhuizingen vereisen meer aandacht en nauwkeurigheid. Het begint al met de juiste industriële verpakkingen. Zware en bijzondere machines worden bij industriële verhuizingen verplaatst. Hierdoor moeten de verpakkingen op maat gemaakt worden. De industriële machines moeten zonder schade aankomen op de nieuwe locatie. De machines zullen zo verpakt worden dat er direct weer mee gewerkt kan worden. Dit om omzetverlies te mijden. Daarnaast vereisen industriële verhuizingen een strakke planning, goed overzicht en de medewerking van het gehele bedrijf.

Verder is een industriële verhuizing natuurlijk een aanzienlijke investering. Je wilt in zee gaan met een partij die zijn of haar diensten kan leveren tegen de beste prijskwaliteit verhouding. Tenslotte moet jouw partner bij de industriële verhuizing de moeite nemen om jouw bedrijf of organisatie goed te leren kennen. Een persoonlijke aanpak is van groot belang.

Eisen

Waarom kies je bij industriële verhuizingen voor Fladderak?

Fladderak neemt het gehele proces van verhuizingen, van A tot Z, voor jou uit handen. We zetten een aantal voordelen van Fladderak op een rij. De voordelen vertellen jou waarom je voor ons, als dienstverlener, wilt kiezen:

1. Fladderak biedt allereerst heel veel flexibiliteit. Dit betreft evengoed het out-of-the-box durven denken als het om onze oplossingen gaat. Ook de flexibiliteit met betrekking tot waar de werkzaamheden worden uitgevoerd en hoe deze vorm gegeven worden.

2. Fladderak is centraal aanwezig in Rotterdam. Wij zijn bereikbaar zowel via de telefoon, als per mail en via ons contactformulier op de site. We nodigen je graag uit voor een kop koffie bij ons op locatie waarbij wij jouw organisatie nader leren kennen.

3. Verder beschikken wij bij Fladderak over meer dan 75 jaar ervaring. In deze tijd hebben wij de nodige kennis van de markt opgedaan. Hierdoor kunnen voor verschillende situaties op maat gemaakte oplossingen bieden. Uiteraard zijn wij doorlopend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen van industriële verhuizingen. Tot slot zijn wij altijd actief op zoek naar het aantrekken van nieuw (internationaal) talent.

Fladderak
Image
Image
Image

Meer informatie? Neem Contact op!

Neem vandaag nog contact op met Fladderak voor de mogelijkheden. Via onze website heb je de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen. Een alternatief is dat je eerst contact met ons opneemt. Zo kunnen wij onze ideeën overbrengen en jou voorzien van passend advies. Bij Fladderak beschikken wij over een eigen stuk kade van 125 meter. Het is een gigantische loods en heeft alle faciliteiten om jouw industriële verhuizingen tot een succes te maken.

Contact