Speciaal ontwerp

Voor het speciaal ontwerpen van een verpakking bieden wij uitkomst

In sommige gevallen is er behoefte aan een speciaal ontwerp van de verpakking. Zo kan het zijn dat je als klant over eigen ontwerpen beschikt. Daarnaast beschikken wij ook over eigen ontwerpen van verpakkingen die aangepast kunnen worden aan de specifieke wensen en behoeftes van de klant. Hier vertellen we alles over het ontwerpen van een verpakking door Fladderak en hoe we daarbij aan het werk gaan.

Ontwerp
Image
Image
Image
Image

Zo maken wij onze ontwerpen

Wij maken voor het ontwerpen van verpakkingen gebruik van het tekenprogramma Inventor. Onze medewerkers zijn uitvoerig opgeleid bij het gebruik van dit programma en worden doorlopend verder bijgeschoold. Al ruim 75 jaar hebben wij ons compleet gespecialiseerd in het ontwerpen van verpakkingen waardoor wij de beste kennis op de markt hebben, uitsluitend werken met de beste leveranciers en onze ontwerpen aanpassen aan de wensen van de klant.

Proces

Ook onze eigen ontwerpen zijn netjes gecertificeerd

Onze verpakkingen worden uitsluitend gemaakt van de beste materialen. Om te beginnen maken wij uitsluitend gebruik van PEFC-hout. Dit certificaat garandeert dat het hout afkomstig is uit een duurzaam bos waar bijgedragen wordt aan het behoud ervan. Het ontwerpen van de verpakking kan zo terwijl we ook het milieu in acht nemen.

Als het gaat om het te gebruiken hout moet dit voldoen aan de zogeheten ISPM 15 standere vormen van ongedierte in het hout te bestrijden.

Het is voor u eenvoudig te controleren of het hout waarvan een verpakking is gemaakt voldoet aan deze regelgeving. Op het hout moet zich dan namelijk een merkteken van ISPM 15 bevinden die onder and. Doordat Fladderak ook SMVH gecertificeerd is kunt u er van uit gaan dat al het hout dat door ons wordt verwerkt beschikt over dit keurmerk.

SMVH is de Stichting Markering Houten Verpakking die bedrijven certificeert die standaard gebruik maken van goedgekeurd hout. De strenge regels die in acht moet worden genomen bij het verkrijgen van een certificering zorgen ervoor dat de klant met een vertrouwd gevoel het ontwerpen van verpakkingen aan Fladderak kan overlaten.

Gecertificeerd
Image
Image
Image

Ontwerp van verpakkingen die passen bij de klant

Eerder werd het kort al aangegeven, bij Fladderak denken wij graag mee met de klant en willen we ontwerpen van verpakkingen kunnen leveren die uitstekend passen bij de wensen van de klant. Onze deskundigen weten wat er speelt op de markt en staan voor innovatie en het gebruik van de nieuwste technologieën.

We doen ons best om ons in te leven in het belang van de ondernemer of ande paden te gaan waardoor we met unieke oplossingen kunnen komen.

Klantgericht

Interesse gekregen in het ontwerp van een verpakking?

Wij gaan graag met onze klanten om de tafel te zitten om het ontwerp van een verpakking voor specifieke goederen te ontwerpen. Neem dan daarom direct contact op voor de mogelijkheden!

Interesse?
Image
Image