Projectcoördinatie

Projectcoördinatie door Fladderak: vakkundig, persoonlijk en snel

Bij Fladderak kennen we het logistieke proces rondom transport en opslag van goederen als geen andeling en douaneactiviteiten voor u regelen. Met projectcoördinatie door Fladderak bent u van heel veel werk én zorgen af. Zo kunt u zich volledig richten op uw eigen belangrijke werk.

Projectcoördinatie
Image
Image

Transport zo geregeld

Als onderdeel van de projectcoördinatie regelt Fladderak graag al het transport in het logistieke proces voor u. Met onze vrachtwagens kunnen we vrijwel elk transport aan. Fladderak bezit doorlopende transportvergunningen tot 350 cm breed. Met onze semi-dieplader kunnen we 43 ton laden en goederen met een hoogte van 320 cm vervoeren. Bovendien kunnen we containers direct verschepen vanaf onze eigen bedrijfslocatie dankzij onze 125 meter lange kade. Het spreekt vanzelf dat het transport met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd wordt door speciaal opgeleide en zeer ervaren vakmensen. Wilt u dat we uw verzending echt volledig voor u regelen? Dat kan. Met Fladderak projectcoördinatie wordt uw zee-, lucht- en wegtransport van begin tot de eindbestemming verzorgd, inclusief alle administratie en documentatie.

Transport

Exportpacking op locatie

Ook het verpakken van uw goederen valt onder de mogelijkheden van projectcoördinatie bij Fladderak. Voor het verpakken van uw goederen hoeven deze niet eerst naar ons bedrijf vervoerd te worden. Wij kunnen de goederen ook bij u op locatie verpakken. De vakmensen van Fladderak komen graag bij u langs om de goederen die voor export packing bestemd zijn in te meten en alle andere relevante specificaties met u te bespreken. Daarna kunnen we de goederen op uw locatie verpakken. Daarbij maken we gebruik van onze volledig uitgeruste mobiele verpakkingsunit. Onze professionele en VCA-gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat uw goederen vakkundig en veilig verpakt worden. Het is ook mogelijk om een 20 ft container in te richten als een tijdelijk magazijn. Het voordeel hiervan is dat u zelf geen ruimte hoeft vrij te maken voor opslag.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over verpakken op locatie. Samen met u maken we een plan van aanpak om uw producten veilig en efficiënt te verpakken en optimaal gereed te maken voor het transport.

Exportpacking
Image
Image

Projectcoördinatie door Fladderak

Heeft u meerdere projecten tegelijkertijd of wilt u goederen verschepen naar meerdere bestemmingen? Dan helpen we u graag door de gehele projectcoördinatie op ons te nemen. In ons eigen warehouse hebben wij 800 palletplaatsen speciaal voor warehousing & projectcoördinatie gereserveerd. Wij hebben dus altijd plaats genoeg om uw goederen tijdelijk op te kunnen slaan.

Zodra uw goederen binnen zijn, maken we de zending gereed voor transport. We verpakken uw producten vakkundig en kostenefficiënt, stuwen de containers en leveren de zending af bij de zee- of luchthaven. Daarnaast zorgen we ook voor paklijsten per shipment en voor de totale administratieve afhandeling, als u dat wenst. Fladderak regelt alles voor u op het gebied van projectcoördinatie.

Door Fladderak

Vakkundig, persoonlijk en snel

Bij Fladderak kunnen we voor zee-, lucht- en wegtransport van begin tot de eindbestemming zorgen, inclusief alle bijbehorende administratie en documentatie. Persoonlijk contact vinden we tijdens projectcoördinatie zeer belangrijk. Daarom heeft u bij Fladderak altijd een vaste accountmanager die voor u klaarstaat. Hierdoor leren we uw organisatie goed kennen én kunnen we snel schakelen.

Vakkundig
Image