Logistieke diensten

Logistieke Diensten

Onze diensten in het logistieke proces

Bij Fladderak kennen we het logistieke proces als geen anden. Zo kunt u zich volledig richten op uw belangrijkste activiteiten.

Image
Zee & Vracht

Transport

Van het ophalen van uw onverpakte goederen tot het afleveren van verpakte zendingen bij de zee- of luchthaven: wij regelen graag al het transport in het logistieke proces voor u! Met onze vloot aan diverse vrachtwagens kunnen we vrijwel elk transport aan.

Zo heeft Fladderak doorlopende transportvergunningen tot 350 cm breed. Met onze semi-dieplader kunnen we 43 ton laden en een hoogte van 320 cm vervoeren. Bovendien kunnen we containers direct verschepen vanaf onze locatie dankzij onze 125 meter lange kade. Uiteraard voeren we al het transport met de grootste zorg uit, met enkel opgeleide en ervaren vakmensen.

Wilt u dat we uw verzending volledig uit handen nemen? Fladderak verzorgt ook graag uw zee-, lucht- en wegtransport tot de eindbestemming, inclusief administratie en documentatie.

Image
Warehousing

Projectcoördinatie

Heeft u meerdere projecten lopen of wilt u goederen verschepen naar meerdere bestemmingen? Dan helpen we u graag met project coördinatie: het combineren van zendingen. In ons warehouse hebben wij 800 palletplaatsen voor warehousing & projectcoördinatie gereserveerd, zodat we altijd plek hebben om uw goederen tijdelijk op te slaan. Dat scheelt u ruimte!

Zodra alle goederen voor een bestemming binnen zijn, maken we de zending gereed. We verpakken uw producten vakkundig en kostenefficiënt, stuwen de containers en leveren de zending af bij de zee- of luchthaven. Desgewenst zorgen we ook voor paklijsten per shipment en administratieve afhandeling.

Image
Stuwen containers & flatracks

Nadat we uw goederen zorgvuldig hebben verpakt, stuwen we uw containers – of die van de rederij –  met dezelfde vakkundigheid en efficiëntie. We benutten de laadruimte optimaal en zorgen voor een goede verdeling en zeevaste zekering van de lading. Afhankelijk van de goederen stuwen we de lading stug of schokdempend:

  • Stug: met afblokhout, nylon banden of stuwkussens
  • Schokdempend: met airbags en/of cocolok vloeren
Stuwvloeren

Voor extra gemak kunnen wij uw lading op zogenaamde stuwvloeren verpakken. Deze vloeren schuiven we met de lading in één keer in de container. Het voordeel van deze aanpak is dat er meer ruimte is voor het zorgvuldig zekeren van uw kostbare goederen. Ook gaat het laden en lossen van de containers aanzienlijk sneller. 

 

 

01
Laden van flatracks

Wilt u uw lading op een flatrack verschepen? Ook dan zorgen we dat uw goederen ongeschonden aankomen op hun bestemming. We blokken uw lading rondom af en sjorren de vracht vast aan de flatrack met nylon banden of stalen kettingen.

 

 

 

 

02
Douane en administratie

De administratieve afhandeling van zendingen is voor ons een routineklus die we graag voor u overnemen, inclusief de bijbehorende papierwinkel. Fladderak beschikt over een eigen douaneloods waar we alle soorten douaneactiviteiten kunnen afhandelen. Wij zijn aangesloten bij het elektronische aangifte systeem myUnidoc Van BlueJay Solutions, AEO gecertificeerd en tevens Erkend Luchtvracht Agent.

03