Luchtvracht verpakken

Luchtvracht verpakken is een specialiteit van Fladderak

Luchtvracht verpakken kan worden uitbesteed aan een deskundige organisatie. Fladderak biedt op dit gebied uitkomst. Zorgt ervoor dat jouw vracht zonder schade en correct verpakt op de plaats van bestemming aankomt. Luchtvracht verpakken vereist specialistische kennis, maar gelukkig ben je bij Fladderak op de juiste plek voor deze interessante opdracht. Hier gaan we in op de diverse criteria die van belang zijn bij het luchtvracht verpakken. Stellen ons graag aan je voor waarom te kiezen voor Fladderak betekent kiezen voor kwaliteit. Op maat gemaakte oplossingen en goede communicatie.

Luchtvracht
Image
Image
Image
Image

Luchtvracht verpakken vereist deskundige kennis

Het grootste voordeel van vervoer per vliegtuig is uiteraard dat dit bijzonder snel is. Binnen enkele uren bevindt jouw vracht zich al aan de andere kant van de wereld. Op internationale luchthavens is daarnaast direct de mogelijkheid om goederen te laten inklaren waardoor ze zonder vertraging bij een klant aankomen. Het nadeel is dat luchttransport over het algemeen kostbaarder is. Bijvoorbeeld in vergelijking met vervoer over zee. Gelukkig kan hierbij rekening gehouden worden met de verpakking. Waarbij zo optimaal gebruikt wordt gemaakt van ruimte en materiaal bij luchtvracht verpakken.

Dit vraagt wel deskundige kennis met betrekking tot de juiste verpakkingen en de mogelijkheden daar binnen. Bij Fladderak kunnen wij luchtvracht verpakken in kisten, pallets waarbij er voldoende aandacht is voor de combinatie. Rekening houdend in volume en gewicht durven wij out of the box te denken. Dat stapje extra zetten voor een tevreden klant. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de wanden van een kist dunner zijn en de bodem zwaarder zodat goederen veilig op de juiste plek aankomen. Graag leggen we je uit waarom je voor Fladderak zou kiezen bij het luchtvracht verpakken. Hoe wij ondersteuning bieden voor luchtvracht verpakken.

Proces

Neem contact op met Fladderak voor de mogelijkheden

Waarom zou je nu specifiek kiezen voor Fladderak wat betreft luchtvracht verpakken? Allereerst zijn wij uiteraard gecertificeerd. Daarnaast staan wij voor op maat gemaakte oplossingen. Deze zijn toegespitst op de behoeften van het specifieke project en het vervoer daarvan. Wij zijn er trots op dat we voor onze klanten altijd bereikbaar zijn. Het zij via de telefoon, via de email of op onze centrale locatie in Rotterdam. Neem direct via onze website contact voor een kosteloze offerte voor het verwachte transport.

Wij staan graag voor je klaar met onze gepaste oplossingen. Denken vanuit het oogpunt van de klant en zijn of haar commerciéle belangen. In dit kader hechten we waarde aan een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Doordat wij over onze eigen faciliteiten beschikken kunnen wij de prijzen laag houden. Met  een verpakkingsdeskundige kunnen we ook op het gebied van douane en inklaringen kunnen we een compleet pakket bieden. Tel daarbij op dat wij beschikken over meer dan 75 jaar aan ervaring. Zo weet je zeker dat je bij Fladderak terecht kunt voor het passend uitvoeren van luchtvracht verpakken.

Gecertificeerd
Image
Image