Luchtvracht verpakken

Luchtvracht verpakken is een specialiteit van Fladderak

Luchtvracht verpakken kan worden uitbesteed aan een deskundige organisatie. Fladderak biedt op dit gebied uitkomst. Wij zorgen ervoor dat jouw vracht zonder schade en correct verpakt op de plaats van bestemming aankomt. Luchtvracht verpakken vereist specialistische kennis. Gelukkig ben je dan bij Fladderak op de juiste plek. Wij houden altijd rekening met de diverse criteria die van belang zijn bij het luchtvracht verpakken. Kiezen voor Fladderak betekent kiezen voor kwaliteit. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen en goede communicatie.

Luchtvracht
Image
Image
Image
Image

Luchtvracht verpakken vereist deskundige kennis

Het grootste voordeel van vervoer per vliegtuig is uiteraard dat dit bijzonder snel is. Binnen enkele uren bevindt jouw vracht zich al aan de andere kant van de wereld. Op internationale luchthavens is daarnaast direct de mogelijkheid om goederen te laten inklaren. Hierdoor komen de goederen zonder vertraging bij de klant aan. Het nadeel is dat luchttransport over het algemeen kostbaarder is. Bijvoorbeeld in vergelijking met vervoer over zee. Gelukkig kan hierbij rekening gehouden worden met de verpakking. Waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van ruimte en materiaal bij luchtvracht verpakken.

Echter vraagt dit wel deskundige kennis met betrekking tot de juiste verpakkingen en de mogelijkheden daarbinnen. Bij Fladderak kunnen wij luchtvracht verpakken in kisten en pallets waarbij er voldoende aanden van een kist dunner zijn en de bodem zwaarder zodat goederen veilig aankomen. Graag leggen we je uit waarom Fladderak de juiste partner is bij het luchtvracht verpakken. En hoe wij ondersteuning bieden voor luchtvracht verpakken.

Proces

Neem contact op met Fladderak voor de mogelijkheden

Waarom zou je nu specifiek kiezen voor Fladderak wat betreft luchtvracht verpakken? Allereerst zijn wij uiteraard gecertificeerd. Daarnaast staan wij voor op maat gemaakte oplossingen. Deze zijn toegespitst op de behoeften van het specifieke project en het vervoer daarvan. Wij zijn er trots op dat we voor onze klanten altijd bereikbaar zijn. Hetzij via de telefoon, via de email of op onze centrale locatie in Rotterdam. Neem direct via onze website contact op voor een kosteloze offerte voor het verwachte transport.

Wij staan graag voor je klaar met onze gepaste oplossingen. Denkend vanuit het oogpunt van de klant en zijn of haar commerciéle belangen. In dit kader hechten we waarde aan een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Doordat wij over onze eigen faciliteiten beschikken kunnen wij de prijzen laag houden. Met een verpakkingsdeskundige kunnen we op het gebied van douane en inklaringen een compleet pakket bieden. Daarbij opgeteld beschikken wij over meer dan 75 jaar aan ervaring. Zo weet je zeker dat je bij Fladderak terecht kunt voor het passend uitvoeren van luchtvracht verpakken.

Gecertificeerd
Image
Image