Industriële goederen verpakken

Industriële goederen verpakken

Bij industriële goederen verpakken komt wat meer kijken dan alleen het in elkaar timmeren van een passende kist. Een optimale verpakking zorgt ervoor dat de goederen veilig en ongeschonden aankomen op hun plaats van bestemming. Industriële goederen verpakken kent geen stand. Denk hierbij aan het maken van houten kisten op maat of aan het inkrimpen van uw producten.

Industriële goederen
Image
Image

Industriële goederen

Wat wordt verstaan onder industriële goederen verpakken? Het gaat hierbij om goederen van bijvoorbeeld olie industrie, medische industrie, automotive, voedsel industrie, defensie of aerospace. Deze goederen dienen vakkundig te worden verpakt op een manier waardoor ze niet alleen veilig en beschermd getransporteerd kunnen worden, maar ook voldoen aan alle internationale eisen. Of het nu gaat om industriële goederen verpakken zoals pompen, elektronica, machineonderdelen of hele machines, Fladderak heeft altijd een passende oplossing voor u. Onze vakmensen produceren allerlei soorten verpakkingen in onze eigen werkplaats. Ook kan desgewenst het verpakken van de goederen op uw locatie plaatsvinden.

Industriële goederen

Exportverpakkingen op maat

Fladderak levert maatwerk wat betreft exportverpakkingen die door onze vakmensen in onze eigen zagerij en timmerfabriek worden gemaakt. Voor industriële goederen verpakken maken wij gebruik van verschillende materialen en verpakkingen. Te denken valt aan kisten, kratten, vlonders, flatracks, holblokken en diverse andaard.

De goederen kunnen tevens verpakt worden in speciale krimpfolie. Voor corrosiegevoelige goederen kan hiervoor een corrosiewerende VCI folie gebruikt worden. Ook kunt u kiezen voor industriële goederen verpakken op uw locatie. Wij sturen onze vakmensen naar u toe! Voor het verpakken op locatie maken wij gebruik van onze volledig uitgeruste mobiele verpakkingsunit. Bij grote projecten kunnen we bovendien een 20 ft container als magazijn inrichten, zodat u geen eigen ruimte hoeft vrij te maken voor het verpakken.

Op maat
Image
Image

Industriële goederen verpakken? Kies Fladderak!

Het maakt ons niet uit of we één product of een hele productielijn moeten verpakken. Bij industriële goederen verpakken ontwerpt Fladderak een voor uw product op maat gemaakte verpakking. Uiteraard doen wij dat altijd na uitgebreid overleg met u. Bij Fladderak vinden wij persoonlijk contact met de klant namelijk zeer belangrijk. U krijgt daarom een vaste accountmanager bij Fladderak.

Heeft u vragen over industriële goederen verpakken? Neem dan contact met ons op. Bij Fladderak kunnen wij u adviseren over de beste manier voor industriële goederen verpakken. Bovendien kunt u bij ons advies en ondersteuning krijgen voor het gehele export traject. Of het nu zee-, lucht- of wegtransport is, wij kunnen u van het begin tot de eindbestemming begeleiden en ontzorgen. En dat geldt ook voor alle bijbehorende administratie en documentatie.

Fladderak