Op locatie

Export verpakking op locatie

Export verpakking is dé expertise van Fladderak. Wij weten dat elke logistieke uitdaging weer anders is en we passen ons daarbij aan. Fladderak levert altijd maatwerk wat betreft alle verpakkingen. Dat geldt ook voor export verpakking op locatie. Het is namelijk mogelijk dat wij uw goederen bij u op locatie verpakken. Wij komen graag bij u langs om te bespreken hoe de goederen die voor export packing bestemd zijn, moeten worden verpakt. U kunt ervan uit gaan dat onze professionals snel en flexibel inspelen op uw wensen.

Op locatie
Image
Image

Verpakking op uw locatie

Alle verpakkingen voor transport of voor opslag maken wij zelf in onze eigen zagerij en timmerfabriek. Daar maken onze vakmensen kratten en kisten van allerlei verschillende formaten. Onze houten verpakkingen maken we uiteraard volgens ISMP 15 standaard, want Fladderak is SMHV gecertificeerd.

Voor het verpakken van uw goederen is het niet noodzakelijk dat deze naar ons bedrijf vervoerd te worden. Wij kunnen ook naar u komen voor export verpakking op locatie. De professionals van Fladderak komen eerst bij u langs om de goederen die voor export of opslag bestemd zijn zorgvuldig in te meten en om andere relevante specificaties met u te bespreken. Daarna kunnen ze beginnen om de goederen op uw locatie in te pakken. Bij Fladderak gebeurt export verpakking op locatie snel, kostenefficiënt en veilig.

Uw locatie

Mobiele verpakkingsteam

Voor export verpakking op locatie maken wij gebruik van onze eigen mobiele verpakkingsunit, ons eigen materiaal en desgewenst van een eigen container voor grotere project on site. Bij grote projecten kunnen we namelijk een 20 ft container inrichten als magazijn. Hierdoor hoeft u zelf geen ruimte vrij te maken in uw bedrijf. Van te voren maken we samen met u een gedegen plan van aanpak. Ons VCA gecertificeerde personeel zorgt daarna voor de export verpakking op locatie. Uw goederen worden veilig en efficiënt verpakt en optimaal gereed gemaakt voor transport of opslag.

Mobiel
Image
Image

Transport ook geregeld

Behalve export verpakking op locatie kan Fladderak ook het het transport van uw goederen regelen. Ons wagenpark bestaat uit vrachtwagens waarmee we vrijwel elk transport aankunnen. Fladderak bezit tevens doorlopende transportvergunningen voor goederen tot 350 cm breed. Onze semi-dieplader kan tot 43 ton laden en goederen met een hoogte van 320 cm vervoeren. Uw goederen kunnen na export verpakking op locatie door Fladderak met ons eigen transport vervoerd worden naar iedere gewenste plaats. Containers kunnen ook verscheept worden vanaf onze eigen bedrijfslocatie, aangezien Fladderak een 125 meter lange kade op het bedrijfsterrein heeft.  

Transport

VCA gecertificeerd personeel

Bij export verpakking op locatie kunt u erop rekenen dat ons personeel uit echte vakmensen bestaat. Ze zijn VCA gecertificeerd voor onder meer heftruck rijden en veilig hijsen. Bij Fladderak gebeurt export verpakking op locatie daarom niet alleen snel en kostenefficiënt, maar ook veilig en professioneel.

Export verpakking op locatie door Fladderak is mogelijk in geheel Nederlandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Personeel
Image