Het stuwen van uw goederen

Zorg ervoor dat uw zending goed geladen is en vaststaat

Als u uw goederen vervoerd of laat transporteren, dan wilt u er toch zeker van zijn dat de zending ongeschonden op de plaats van bestemming aankomt? Het is dan belangrijk om uw zending goed te stuwen. Fladderak weet als geen ander hoe we dit het beste kunnen aanpakken om risico’s zo minimaal mogelijk te maken en er zo voor te zorgen dat uw zending goed geladen is. Wij denken en kijken graag met u mee om de mogelijkheden voor stuwen optimaal te benutten en als experts adviseren we u graag in dit proces. Zo bent u ervan verzekerd dat uw goederen veilig en goed getransporteerd worden.

Het stuwen van uw goederen
Image
Image
Image
Image

Stuwen

Stuwen, ook wel stouwen genoemd, is een term die vaak gebruikt wordt in de goederentransport. Hiermee wordt het plaatsen en vastzetten van lading in transportruimten zoals vrachtwagens, containers of vervoerruimten in een trein of vliegtuig bedoeld. Zo kan de lading niet schuiven of (om)vallen. Bij het stuwen dient er met een paar voorwaarden rekening gehouden te worden, zodat er niet onnodig risico’s gelopen worden. En daarbij de kans op calamiteiten beperkt wordt. Maar ook dat natte goederen bij droge komen te liggen of een vuile zending bij een schone of een zware lading op een lichte of zelfs breekbare. Bij Fladderak weten we waar we op moeten letten en adviseren en helpen we u hier graag bij.

Stuwen

Optimaal stuwen

Fladderak heeft jarenlange ervaring en kennis in de transport en op logistiek gebied. Wij weten inmiddels hoe wij het meest efficiënt kunnen laden om de kosten en risico’s voor onze klanten zo laag mogelijk te houden. Het is niet een kwestie van uw zending alleen maar laden. Wij kijken verder en weten hoe we de lading zo optimaal mogelijk kunnen stuwen. Waar moeten we rekening mee houden in het transport en in de laadruimte? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat uw zending het beste geplaatst en vastgezet wordt? Wij gaan geen uitdaging uit de weg en horen graag van u wat u wilt vervoeren en ongeschonden van A naar B wilt brengen.

Optimaal stuwen
Image
Image
Image

Totaalpakket voor uw logistiek

Om uw machines of industriële goederen te vervoeren, is een optimale bescherming tijdens het transport gewenst. Bij Fladderak weten we hoe we uw lading het beste kunnen beschermen en verzorgen we dit op maat. Tevens kunnen we uw zending efficiënt stuwen in containers en flatracks, maar ook in vrachtwagens. Het gaat ons erom dat uw lading optimaal beschermd is en zonder problemen en risico’s vervoerd kan worden en op de plaats van bestemming aankomt. Of dat nu per lucht, weg of zee is, Fladderak denkt graag mee en biedt een logistiek totaalpakket aan. Van verpakken en stuwen tot vervoeren en zelfs het regelen van documenten voor de administratie. Wij helpen u graag in uw logistieke verhaal.

Totaalpakket voor uw logistiek

Uw transport optimaal geregeld

Met onze transportmogelijkheden en kennis en ervaring, zorgen wij ervoor dat uw goederen goed verpakt en zo efficiënt mogelijk vervoerd worden. Ongeschonden en met de minste risico’s komen uw goederen op de plaats van bestemming aan. Wij staan voor u klaar met het beste advies, denken en kijken graag met u mee. Wij zijn daarnaast op de hoogte van alle ontwikkelingen in de transportwereld. Zo kunt u fijn verder ondernemen en regelen wij het logistieke proces voor u. Heeft u vragen over het stuwen van uw lading? Wij adviseren en helpen u graag verder.

Uw transport optimaal geregeld
Image
Image