Transportblokken

Onze transportblokken bieden uitkomst bij grote zendingen

Met het gebruik van transportblokken worden zware producten efficiënt en eenvoudig vervoerd. Wij bieden verschillende types transportblokken, waaronder holblokken. Hier geven we zometeen meer informatie over. Door het gebruik van holblokken voorkomen we schade aan goederen die lastig te vervoeren zijn. De veiligheid kunnen wij waarborgen doordat er de mogelijkheid is om het transport goed vast te zetten.

Wij leveren transportblokken in verschillende afmetingen en vormen. Goed om te weten is dat onze producten netjes gecertificeerd zijn waardoor je de garantie hebt van een veilig en betrouwbaar transport. Hier vertellen we alles over de transport- en holblokken die wij leveren en waarom juist Fladderak de beste partner is op het gebied van transportverpakkingen.

Transportblokken
Image
Image
Image
Image

Alle informatie over onze holblokken

Holblokken zijn een specifiek soort transportblokken. Ze worden gebruikt voor het vervoer van ronde producten. Ze geven de mogelijkheid om goederen, die niet een alledaagse vorm hebben, goed vast te zetten. Holblokken zorgen voor een optimale gewichtsverdeling. Dit draagt bij aan de veiligheid van het vervoer. De holblokken zelf worden geplaatst op flatracks of kratten. Daarnaast kunnen wij ook holbokken leveren die ‘stand-alone’ zijn en dus geen ondersteuning nodig hebben. Neem direct contact op voor de mogelijkheden! 

Onze holblokken worden op maat gemaakt naar aanleiding van de behoeften van de te vervoeren goederen. Het is mogelijk om gebruik te maken van holblokken voor zowel zware als lichte materialen. Holblokken kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, waarbij ze bijvoorbeeld gezaagd kunnen worden uit vurenhout of gefreesd met behulp van multiplex. 

Goed om te weten is ook dat de holblokken specifiek vast gemonteerd worden onder zware stukken van het te vervoeren transport. Op die manier garanderen we extra stabiliteit. Tenslotte is er de mogelijkheid om zowel enkellaagse als meerlaagse holblokken te produceren. 

Holblokken

Onze transportblokken worden netjes gecertificeerd

Al onze transportblokken die van hout gemaakt zijn, voldoen aan ISPM-15 regelgeving. Deze norm garandeert dat het gebruikte hout niet alleen veilig is, maar ook dat er voldoende maatregelen zijn genomen om ervoor te zorgen dat de verspreiding van ongedierte middels het hout wordt voorkomen. 

Of het hout daadwerkelijk over die certificering beschikt is te herkennen aan het keurmerk dat is aangebracht op het materiaal. Als je werkt met een betrouwbare partner, zoals Fladderak, kun je er van uitgaan dat het hout waarvan onze transportblokken zijn gemaakt van de beste kwaliteit is. 

Gecertificeerd
Image
Image
Image

We staan jou graag bij met onze oplossingen

Zit je met een vervoersprobleem waarbij transportblokken de uitkomst bieden? Wij gaan graag met jou in gesprek om te bekijken welke oplossingen er beschikbaar zijn voor jouw transportvraag. Onze transportblokken zijn van de beste kwaliteit, op maat gemaakt en geschikt voor het vervoer van alle types goederen.

Al 75 jaar heeft Fladderak zich gespecialiseerd in het leveren van verpakkings- en transportoplossingen. Hierdoor beschikken wij over specifieke kennis van deze markt. Neem direct contact en we weten zeker dat je verrast zult zijn door de mogelijkheden! Al een goed idee over wat voor transportblokken er benodigd zijn? Vraag direct een offerte aan via de website.

Oplossingen