Verpakkingen

[grid][column half]

Exportverpakking

Exportverpakking

Meer volume betekent tevens hogere kosten. Daarom verpakt Fladderak zo optimaal mogelijk. Iedere centimeter winst betekent immers financieel voordeel voor u! Daarbij verliezen we geen moment de kwaliteit uit het oog. Want, zeker aan exportverpakkingen, worden specifieke eisen gesteld. Fladderak garandigheden en die tegelijkertijd niet meer ruimte inneemt dan absoluut nodig is.

[/column][column half]

Logo importregels

Importregels

De meeste landen met regelmaat wijzigen, verwijzen wij u naar de website van de Stichting Markering Houten Verpakkingen, Smhv.nl, waar u onder de kop ‘eisen internationaal’, de meest recente informatie op dit gebied kunt terugvinden.

[/column][column half]

Kisten-kratten-en-skids

Kisten, kratten en skids

Wat uw product ook is, Fladderak zorgt voor een optimale verpakking. We beschikken over een eigen timmerfabriek, waar alle benodigde materialen voorhandaag belt vóór 12.00 uur, staat uw kleine tot middelgrote kist, morgen al klaar!

[/column][column half]

Verpakken

Verpakken

Het productsoort en de omvang van de verpakking zijn uiteraard afhankelijk van elkaar. Ook andere factoren zijn belangrijk. Zoals het vervoer, de plaats van bestemming en de mate van bescherming van uw product. Vochtbeschermend, vacuüm of schokdempend? Wat het antwoord op deze vragen ook is; Fladderak zorgt voor de optimale verpakking. Uw product komt ongeschonden aan op de plaats van bestemming!

[/column][column half]

Verpakken-op-locatie

Verpakken op locatie

Om goederen bij u op locatie te kunnen verpakken beschikt Fladderak over een volledig uitgeruste mobiele verpakkingsunit. Onze VCA gecertificeerde vakmensen maken samen met u het plan van aanpak en verzorgen alle benodigdheden! Tevens verzorgen wij voor grote projecten op locatie een 20′ container, ingericht als compleet magazijn. Deze service wordt onder andere ingeroepen door nationale en internationale fabrikanten van machines, die producten in hun eigen bedrijf deskundig verpakt willen hebben. Wij adviseren u graag.

[/column][/grid]