Zeevrachtverpakking

De beste verpakking op maat voor uw zeevracht

U heeft goederen die u graag wilt exporteren en daarbij heeft u ervoor gekozen om dit per zeevracht te doen. Uiteraard wilt u dan dat dit veilig en goed gebeurt en dat u kunt rekenen op de beste zeevrachtverpakking. Of het nu gaat om een krat of kist of een op maat gemaakte verpakking speciaal voor uw goederen. Fladderak is uw partner en denkt vanaf begin tot eind graag met u mee in het gehele proces van ontwikkelen tot verpakking en van verpakken tot verzenden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw goederen veilig en ongeschonden met de juiste zeevrachtverpakking getransporteerd worden naar de plaats van bestemming.

Zeevrachtverpakking
Image
Image
Image
Image

Zeevracht

Over de gehele wereld wordt er vracht per zee vervoerd. Zeevracht is een goede keuze als u uw industriële goederen wilt exporteren. De meeste vracht gaat in containers, afhankelijk van de grootte van de goederen, maar ook van de partij. En of het u nu goederen voor de voedselindustrie of voor de medische industrie vervoerd, u wilt in ieder geval dat het goed gebeurt. Aangezien zeevracht langer onderweg is dan bijvoorbeeld luchtvracht, maar het daarentegen wel weer zwaarder mag zijn, zijn er wat zaken waar je rekening mee dient te houden. Daarnaast is het belangrijk om naast de zeevrachtverpakking ook de internationale regelgeving niet te vergeten. Fladderak weet alles van zeevracht en wij zijn helemaal op de hoogte van alle trends. Wij kijken graag met u mee.

Zeevracht

Zeevrachtverpakking

Fladderak is de specialist in het ontwerpen en leveren van uw exportverpakking en dus ook een zeevrachtverpakking op maat. En bij het maken van onze verpakkingen is het niet meer dan logisch dat ze uw goederen en apparatuur de juiste bescherming bieden. U wilt immers dat uw goederen ongeschonden op de bestemming aankomen. Bij een zeevrachtverpakking kijken we uiteraard naar de goederen die verscheept moeten worden. Daarnaast houden we ook rekening met andigheden die mogelijk op zee kunnen gebeuren. Een zeevrachtverpakking moet bijvoorbeeld stevig zijn, maar ook tegen water kunnen. Een container is niet waterdicht en het feit dat er vocht bij uw vracht kan komen, mag niet ten koste gaan van uw apparatuur of goederen.

Zeevrachtverpakking
Image
Image
Image

Op maat gemaakte zeevrachtverpakking

Fladderak ik gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verpakkingen voor uw industriële goederen. Ook van uw zeevrachtverpakking maken we graag maatwerk. Wij verzorgen uw zeevrachtverpakking van ontwerp tot verpakken en verzendklaar maken voor het transport. Uiteraard biedt onze verpakking de beste bescherming aan uw goederen. In onze eigen timmerfabriek en zagerij staan onze vakmensen voor u klaar. Zij produceren de beste zeevrachtverpakking voor uw goederen. Wij gebruiken verschillende materialen en bekijken alle mogelijkheden om voor u de beste verpakking op maat te maken. Vanzelfsprekend voldoen onze exportverpakkingen aan de laatste verpakkingsregels.

Op maat gemaakte zeevrachtverpakking

De beste zeevrachtverpakking

Met onze industriële verpakkingsoplossingen zorgen wij ervoor dat uw apparatuur de juiste verpakking krijgt en optimaal gereed is voor transport. Wij zorgen ervoor dat uw apparatuur ongeschonden op de plaats van bestemming aankomt. Wij gaan voor de beste zeevrachtverpakking die mogelijk is en wij willen graag samen aan de slag om ook uw zeevracht optimaal te beschermen.
Heeft u vragen over het verpakken van uw zeevracht en de bescherming daarvan? Wij praten graag verder.

De beste zeevrachtverpakking
Image
Image